Višestruki šampion Crne Gore, rukometni klub "Lovćen" iz Cetinja na jutarnjem treningu u našoj Hali sportova.

Klizalište na platou kod vodopada za vreme školskog raspusta će raditi svakog dana od 10h do 18h!

Cena karte: 120 dinara za 60 minuta.

Pozivamo naše drage goste i sugrađane da dođu na klizalište i uživaju u predivnom ambijentu.

Dobro nam došli!

Napomena: Pošto je klizalište od silikonske podloge nije u mogućnosti da radi u slučaju kad pada kiša ili sneg zbog bezbednosti klizača!

Ski staza

RK Lovćen

Od 31. januara do 5. februara imaćemo prilike da ugostimo višestrukog šampiona iz Crne Gore, rukometni klub "Lovćen" iz Cetinja, koji će biti na pripremama u našoj Hali sportova. Trener crnogorskog šampiona je nama dobro poznati g. Duško Milić, bivši selektor Ženske rukometne reprezentacije Srbije i bivši trener Ženskog omladinskog rukometnog kluba "Vrnjačka Banja" iz Vrnjačke Banje, koji je 2009. godine doveo do titule Državnog prvaka!

Dobro nam došli!

U subotu 26. januara u našoj Hali sportova održaće se kvalifikacioni turnir "Basket 4 kids" u organizaciji Sport Kluba, koji okuplja najviše mladih košarkaša iz celog regiona!

Pozivamo sve ljubitelje košarke i sporta da dođu u Halu sportova "Vlade Divac" i uživaju u utakmicama i bodre zajedno sa nama naše mlade nade košarke!

Ulaz je slobodan!

Dobro nam došli!

U subotu 19-og i nedelju 20-og januara klizalište na platou kod vodopada će raditi od 12h do 17h! Cena karte je 120 dinara za 60 minuta.

Pozivamo naše drage goste i sugrađane da dođu na klizalište i uživaju u predivnom ambijentu. Dobro nam došli!

Napomena: Pošto je klizalište od silikonske podloge nije u mogućnosti da radi u slučaju kad pada kiša ili sneg zbog bezbednosti klizača!

U PETAK U FUNKCIJI ĆE BITI OBE SKI STAZE SKI CENTRA GOČ!

U petak 18.01. u funkciji će biti obe ski staze na Goču i omogućeno je dnevno skijanje od 10h do 16h i noćno skijanje od 17:30h do 21:30h. Staze su utabane i u odličnom su stanju.

Za subotu 19.01. ćemo naknadno objaviti informacije vezane za rad ski centra Goč!

Vidimo se na stazi i dobro nam došli!

Stekli su se uslovi, što se visine snežnog pokrivača tiče za puštanje staze u rad. U toku su završne pripreme staze (tabanje snega), tako da će ski staza krenuti sa radom za vikend (petak, subota i nedelja), dnevno skijanje od 10h do 16h i noćno skijanje od 18h do 22h.

Cena karte za dnevno skijanje je 600 din, a za noćno skijanje 800 din.

Pozivamo sve ljubitelje skijanja i zimskih sportova da dođu i zajedno sa nama uživaju u skijanju i čarima naše planine!

Dobro nam došli!

Ski staza

Nažalost još nismo u mogućnosti da otvorimo skijalište na Goču, jer je visina snežnog pokrivača 12cm, dok je minimalna visina snažnog pokrivača neophodna za rad ski staze 30cm do 35cm!

Nadamo se da će nam vremenski uslovi biti naklonjeni i da ćemo uskoro biti u mogućnosti da ga otvorimo!

Klizalište na platou kod vodopada danas će raditi od 12h do 20h, a sutra od 10h do 20h. Cena karte je 120 dinara za 60 minuta.

Pozivamo naše drage goste i sugrađane da dođu na klizalište i u predivnom ambijentu oprobaju se u klizanju!

Dobro nam došli!

Klizalište

Na skupštini Rukometnog saveza Centralne Srbije, koja je održana  u nedelju 23. decembra u 14h u Hali sportova "Vlade Divac" u Vrnjačkoj Banji, direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja g. Dušan Radović izabran je za direktora svih muških i ženskih reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Centralne Srbije i u to ime mu čestitamo i želimo puno uspeha u daljem radu!

Opština Vrnjačka BanjaOpština Vrnjačka Banja
Za više informacija o lokalnoj samoupravi posetite sajt Opštine Vrnjačka Banja.

Turistička organuzacija opštine Vrnjačka BanjaTuristička organizacija
Posetite sajt Turističke organizacije i saznajte više o turističkoj ponudi Vrnjačke Banje.

Obaveštenje
Pozivamo sve sportske klubove sa teritorije Vrnjačke Banje koji se ne nalaze u odeljku "Sportski klubovi" da nam dostave informacije o klubu.

Idi na vrh