SERBIAN INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL - Vrnjačka Banja Open 2018

Pozivamo sve ljubitelje plesa na Međunarodni plesni festival, u organizaciji plesnog kluba LaLuna iz Jagodine, koji će se održati u Vrnjačkoj Banji u Hali sportova Vlade Divac 7, 8. i 9. decembra 2018. godine.

Najbolji igrači iz mnogih evropskih zemalja, kao što su Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bugarska, Grčka, Italija, Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i mnogi drugi, učestvuju na ovom festivalu.

Pozivamo sve ljubitelje plesa da dođu i uživaju u plesnim bravurama vrhunskih igrača i svojim prisustvom uveličaju ovaj festival.

Cena dnevne ulaznice:

 • deca predškolski uzrast: ulaz slobodan,
 • deca školski uzrast: 100 dinara,
 • odrasli: 300 dinara.

Dobro nam došli!

 

U nedelju 25.11.2018. godine u Hali sportova "Vlade Divac" je održan 15. Otvoreni fudokan kup Srbije 2018.

Na 7. Međunarodnom sajmu sporta, koji je svečano otvorio Ministar omladine i sporta g. Vanja Udovičić,  Predsednik Sportskog saveza Srbije g. Davor Štefanek i legenda srpskog fudbala g. Dejan Staković, štand Sportskog centra Vrnjačka Banja je imao zapaženu ulogu. Bio je posećen od strane velikog broja posetilaca, televizija, mnogobojnih funkcionera iz sveta sporta i vrhunskih sportista naše zemlje, olimpijskih šampiona. Naš štand su između ostalih posetli i rukovodstvo Sportskog saveza Srbije, na čelu sa njegovim predsednikom, olimpijskim šampionom i svetskih vicešampionom g. Davorom Štefanekom, kao i deca  iz OŠ "Bane Milenković" Novo Selo i odbojkaškog kluba "Sportisimo" Vrnjačka Banja, predstavnik Zepter hotela gđa Angelina Čomić , koja je ujedno i promovisala hotel Zepter Vrnjačka Banja, kao i legenda srpskog rukometa, veliki prijatelj Sportskog centra g. Ratko Nikolić, koji će i naredne godine održati svoj kamp u našoj Hali sportova “Vlade Divac”.

Ustanova "Sportski centar" nastavlja uspešnu saradnju sa svojim prijateljima iz sveta sporta, tako da će se u Vrnjačkoj Banji i naredne godine održati kamp vodenih sportova "Number One" 3. sezona, kamp rukometne akademije "Andrea Lekić", košarkaški letnji kamp KK "Crvena Zvezda" 2019 i odbojkaški kamp "Play Volley", koji organizuju proslavljeni asovi naše odbojke g. Aleksandar Atanasijević i g. Nikola Rosić.

 

Sajam sporta 2018

Pozivamo sve ljubitelje sporta da posete Sajam sporta 2018 , koji će se održati od 23. do 25. novembra 2018. godine u Hali 1 na Beogradskom sajmu.

Vidimo se na sajmu!

 

Devetog novembra u našoj Hali sportova održan je 12. jubilarni turnir u odbojci "Trofej Vrnjačka Banja 2018" u organizaciji OK "Sportisimo" Vrnjačka Banja, na kome su učestvovali:

 1. OK "Borac" Čačak,
 2. OK "Kraguj" Kragujevac,
 3. OK "Radnički" Kragujevac,
 4. OK "Ekonomac" Kraljevo,
 5. OK "Tehničar" Kraljevo,
 6. OK "Polet" Kraljevo,
 7. OK "Batočina" Batočina,
 8. OK "Trstenik" Trstenik,
 9. OK "Vrnjačka Banja" Vrnjačka Banja,
 10. OK " Sportisimo" Vrnjačka Banja.

Grupni deo takmičenja, pet grupa po četiri ekipe, odigravao se od 10h do 15h, dok se finalni deo turnira odigravao od 17h do 20h istog dana.

Pobedu je odnela ekipa OK "Sportisimo" Vrnjačka Banja i ovom prilikom im čestitamo na uspehu!

Ski staza na Goču je kompletno sanirana i spremna za predstojeću sezonu.

Opremljena je i video nadzorom. Pored staze napravljen je i poligon za sankanje i ski obuku!

Nadamo se da će nam vreme biti naklonjeno i da ćemo imati ove sezone više snega i prilike da uživamo u zimskim čarolijama naše planine.

Međunarodni turnir u džudou Trofej Vrnjačka Banja 2018, u našoj Hali spotova, na kome je učestvovalo 172 takmičara.

 

Na Olimpijadi će učestvovati oko 1.200 penzionera iz 170 udruženja iz gotovo svih krajeva naše zemlje. Timska takmičenja su planirana u 7 disciplina - relej (brzo hodanje), fudbal (kick-off), košarku (košarku), pikado, pucanje, šah i ribolov (samo pojedinačno). Timovi se sastoje od 3 takmičara (izuzev releja koji ih čine četiri), među kojima mora biti najmanje jedan predstavnik lepšeg pola.

Dobro nam došli!

 

Košarkaški klub "Runa" Moskva na pripremama u Hali sportova Vlade Divac!

Dobro nam došli!

 

Aktuelni šampion Srbije u odbojci, odbojkaški klub "Vojvodina" Novi Sad, na pripremama u našoj Hali sportova!

Dobro nam došli!

 

Opština Vrnjačka BanjaOpština Vrnjačka Banja
Za više informacija o lokalnoj samoupravi posetite sajt Opštine Vrnjačka Banja.

Turistička organuzacija opštine Vrnjačka BanjaTuristička organizacija
Posetite sajt Turističke organizacije i saznajte više o turističkoj ponudi Vrnjačke Banje.

Obaveštenje
Pozivamo sve sportske klubove sa teritorije Vrnjačke Banje koji se ne nalaze u odeljku "Sportski klubovi" da nam dostave informacije o klubu.

Idi na vrh