Igrajmo za šesnaest

U petak 16.03.2018. godine od 15 do 20:30 časova u Hali sportova "Vlade Divac" odigraće se kvalifikacioni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za šesnaest" na kome će učestvovati pet ekipa i odigraće se jedna revijalna utakmica.

Organizatori turnira su SO Vrnjačka Banja, Sportski centar Vrnjačka Banja i Futsal klub Olimp. Turnir će posetiti i organizacioni odbor RTS.

Poziivamo sve ljubitelje sporta i malog fudbala da svojim prisustvom uveličaju ovaj turnir!

Dobro nam došli!

Ulaz je besplatan!

 

Srdačna dobrodošlica je upućena g. Slobodanu Brankoviću, direktoru Atletskog Saveza Srbije od strane g. Ivana Džatića, zamenika Predsednika opštine Vrnjačka Banja i g. Dušana Radovića, direktora Sportskog centra Vrnjačka Banja, povodom potpisivanja ugovora o organizaciji Prvenstva Balkana u planinskom trčanju. Ovo je prva staza te vrste u Srbiji, koja će biti sertifikovana od strane Atletskog saveza Srbije i urađena po standardima Svetske i Evropske atletske federacije.

Prvenstvo će se održati 5. maja 2018. godine i na stazi će snage odmeriti juniori, seniori i rekreativci iz preko 10 zemalja iz regiona.

Nadamo se da će ovaj zajednički poduhvat biti početak jedne dugoročne i kvalitetne saradnje između Sportskog centra Vrnjačka Banja i Atletskog saveza Srbije!

 

Košarkaški klub IBC

U periodu od 01.02. do 09.02.2018. godine u halu sportova "Vlade Divac" u goste nam dolazi košarkaški klub "IBC" iz Beograda.

Dobro nam došli!

 

Juniorska futsal reprezentacija

U periodu od 01.02. do 04.02.2018. godine u hali sportova "Vlade Divac" gostovaće juniorska futsal reprezentacija Srbije.

Dobro nam došli!

 

Turnir u malom fudbalu

Predstojećeg vikenda biće održan međunarodni turnir u malom fudbalu u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji FK "Vrnjačka Banja". Mesto održavanja je Hala sportova "Vlade Divac". Učestvuje 68 ekipa..

Raspored odigravanja utakmica:

petak od 12.00 do 22.00 h,

subota od 8.00 do 22.00 h i

nedelja od 8.00 do 20.00 h.

Pozivamo sve ljubitelje sporta i malog fudbala da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj!

 

SERBIAN INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL - Vrnjačka Banja Open 2017

Pozivamo sve ljubitelje plesa na Međunarodni plesni festival koji će se održati u Vrnjačkoj Banji 8, 9. i 10. decembra 2017. godine.

Najbolji igrači iz mnogih evropskih zemalja, kao što su Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bugarska, Grčka, Italija, Rumunija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i mnogi drugi, učestvuju na ovom festivalu.

Sve zemlje, klubovi, društva, sportske organizacije, baletske škole, folklorne i plesne skupine su dobrodošle na festival.

Pozivamo i vas da dođete i uživate u plesnim bravurama vrhunskih igrača i svojim prisustvom uveličate ovaj festival.

 

Na 6. Međunarodnom sajmu sporta štand Sportskog centra Vrnjačka Banja je imao zapaženu ulogu. Bio je posećen od strane velikog broja posetilaca, televizija, mnogobojnih funkcionera iz sveta sporta i vrhunskih sportista naše zemlje, olimpijskih šampiona.

Promovisan je Međunarodni rukometni kamp "Ratko Nikolić", koji će se održati u toku naredne godine. Promociji kampa su, izmedju ostalih, prisustvovali i predsednik Evropske rukometne federacije Michael Viederer i predsednik RSS Božidar Đurković.

Promovisan je Kamp vodenih sportova "Number One", 2. sezona, koji će se održati tokom jula 2018. godine. Promovisan je od strane našeg proslavljenog vaterpolo trenera, olimpijskog šampiona, Dejana Savića, koji je ujedno u toku promocije dao i intervju za Televiziju Prva.

Promovisana je rukometna akademija "Andrea Lekić", čiji kamp će se isto održati u toku naradne godine u našoj Vrnjačkoj Banji. Promociji su prisustvovala ženska rukometna reprezentacija Srbije sa stručnim štabom i Draganom Cvijić, jednom od najboljih pivotmena sveta.

Takođe je na našem štandu promovisan i košarkaški letnji kamp KK "Crvena Zvezda" 2018, koji će se održati od 17. do 24. juna 2018. godine. Promociji su prisustvovali Igor Rakočević i Vladimir Kuzmanović, direktor muških reprezentativnih selekcija u Košarkaškom savezu Srbije.

Naš štand je posetio veliki broj dece iz Vrnjačke Banje, odbojkaški klub "Sportisimo" iz Vrnjačke Banje i aktuelni olimpijski šampion u rvanju Davor Štepanek.

 

Sajam sporta 2017

6. Međunarodni sajam sporta održaće se u periodu od 24. do 26. novembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, u saradnji sa nacionalnim granskim sportskim savezima, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Ovogodišnji sajam sporta, koji se održava pod sloganom "Srbija, zemlja sporta" održaće se u hali 1 na Beogradskom sajmu u Beogradu, u periodu od 10:00 do 19:00 časova.

Programom sajma predviđeno je održavanje i 12. Nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije. Pored nacionalnog seminara, programom sajma predviđeno je i održavanje stručnih tribina i prodajne izložbe sportske opreme i rekvizita, praktičan prikaz (demonstracija) svih grana sporta, programa predškolskog, školskog i univerzitetskog sporta, nastup akreditovanih visokoškolskih ustanova sa programima školovanja i stručnog usvršavanja, izložbe najvećih sportskih ostvarenja vrhunskih sportista sa najvažnijih međunarodnih takmičenja i olimpijskih igara i dr.

Pozivamo sve ljubitelje sporta da posete  i svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju.

 

Kup regiona SKFUR 2017

U nedelju 12.11.2017. godine u hali spotova "Vlade Divac" održan je Kup regiona SKFUR 2017. Viđen je veliki broj mladih i talentovanih karatista. Velika zahvalnost i publici, koja je sve to pomno propratila.

 

Letnje OI mladih 2018

Završen je turnir kvalifikacija Za OI mladih u Buenos Ajresu 2018. Naši mladi orlići, u prelepom ambijentu prepunih tribina i jaku podršku svojih navijača, pokazali su da su dostajan protivnik svakoj od gostujućih reprezentacija. U sva tri susreta bili su ravnopravan protivnik, ali im sportska sreća ipak nije bila naklonjena, pa su morali da se zadovolje samo jednom pobedom, protiv reprezentacije Mađarske. Protiv Ukrajine i Portugala, koje su znatno iskusnije selekcije, propustili su dosta povoljnih prilika, za razliku od protivnika, koji je svoje realizovao. Nadamo se da će na sledećem turniru sportska sreća biti naklonjena našim orlićima i da će uspeti da ispune svoj cilj.

 

Opština Vrnjačka BanjaOpština Vrnjačka Banja
Za više informacija o lokalnoj samoupravi posetite sajt Opštine Vrnjačka Banja.

Turistička organuzacija opštine Vrnjačka BanjaTuristička organizacija
Posetite sajt Turističke organizacije i saznajte više o turističkoj ponudi Vrnjačke Banje.

Obaveštenje
Pozivamo sve sportske klubove sa teritorije Vrnjačke Banje koji se ne nalaze u odeljku "Sportski klubovi" da nam dostave informacije o klubu.

Idi na vrh