Predstavljamo vam Kalendar dešavanja ustanove Sportski centar Vrnjačka Banja za predstojeći period.

 

Kalendar dešavanja ustanove Sportski centar Vrnjačka Banja

Stonoteniska reprezentacija Srbije osoba sa invaliditetom u našoj Hali sportova.

Igrajmo za šesnaest

U petak 29.03.2019. godine od 17 časova u Hali sportova "Vlade Divac" u Vrnjačkoj Banji odigraće se kvalifikacioni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za šesnaest". Organizatori turnira su Ustanova Sportski centar Vrnjačka Banja i RTS. Turnir će posetiti i organizacioni odbor RTS.

Za turnir se trenutno prijavilo pet ekipa. Za sve ekipe koje žele da učestvuju na turniru prijave će biti otvorene do samog početka turnira.

Pozivamo sve ljubitelje sporta i malog fudbala da svojim prisustvom uveličaju ovaj turnir i ukažu čast nastradalim novinarima RTS-a.

Dobro nam došli!

Ulaz je besplatan!

 

U nedelju 17. marta u Hali sportova "Vlade Divac" u Vrnjačkoj Banji sa početkom u 15h održaće se Otvoreno prvenstvo Šumadije i Pomoravlja u boksu, u organizaciji bokserskog kluba "Goč" Vrnjačka Banja.

Pozivamo sve ljubitelje ove plemenite veštine i sporta da dođu u našu Halu sportova i bodre mlade i pespektivne borce i svojim prisustvom uveličaju ovu sportsku manifestaciju!

Ulaz je slobodan.

Dobro nam došli!

Otvoreno prvenstvo Šumadije i Pomoravlja u boksu

Višestruki šampion Crne Gore, rukometni klub "Lovćen" iz Cetinja na jutarnjem treningu u našoj Hali sportova.

Klizalište na platou kod vodopada za vreme školskog raspusta će raditi svakog dana od 10h do 18h!

Cena karte: 120 dinara za 60 minuta.

Pozivamo naše drage goste i sugrađane da dođu na klizalište i uživaju u predivnom ambijentu.

Dobro nam došli!

Napomena: Pošto je klizalište od silikonske podloge nije u mogućnosti da radi u slučaju kad pada kiša ili sneg zbog bezbednosti klizača!

Ski staza

RK Lovćen

Od 31. januara do 5. februara imaćemo prilike da ugostimo višestrukog šampiona iz Crne Gore, rukometni klub "Lovćen" iz Cetinja, koji će biti na pripremama u našoj Hali sportova. Trener crnogorskog šampiona je nama dobro poznati g. Duško Milić, bivši selektor Ženske rukometne reprezentacije Srbije i bivši trener Ženskog omladinskog rukometnog kluba "Vrnjačka Banja" iz Vrnjačke Banje, koji je 2009. godine doveo do titule Državnog prvaka!

Dobro nam došli!

U subotu 26. januara u našoj Hali sportova održaće se kvalifikacioni turnir "Basket 4 kids" u organizaciji Sport Kluba, koji okuplja najviše mladih košarkaša iz celog regiona!

Pozivamo sve ljubitelje košarke i sporta da dođu u Halu sportova "Vlade Divac" i uživaju u utakmicama i bodre zajedno sa nama naše mlade nade košarke!

Ulaz je slobodan!

Dobro nam došli!

U subotu 19-og i nedelju 20-og januara klizalište na platou kod vodopada će raditi od 12h do 17h! Cena karte je 120 dinara za 60 minuta.

Pozivamo naše drage goste i sugrađane da dođu na klizalište i uživaju u predivnom ambijentu. Dobro nam došli!

Napomena: Pošto je klizalište od silikonske podloge nije u mogućnosti da radi u slučaju kad pada kiša ili sneg zbog bezbednosti klizača!

U PETAK U FUNKCIJI ĆE BITI OBE SKI STAZE SKI CENTRA GOČ!

U petak 18.01. u funkciji će biti obe ski staze na Goču i omogućeno je dnevno skijanje od 10h do 16h i noćno skijanje od 17:30h do 21:30h. Staze su utabane i u odličnom su stanju.

Za subotu 19.01. ćemo naknadno objaviti informacije vezane za rad ski centra Goč!

Vidimo se na stazi i dobro nam došli!

Opština Vrnjačka BanjaOpština Vrnjačka Banja
Za više informacija o lokalnoj samoupravi posetite sajt Opštine Vrnjačka Banja.

Turistička organuzacija opštine Vrnjačka BanjaTuristička organizacija
Posetite sajt Turističke organizacije i saznajte više o turističkoj ponudi Vrnjačke Banje.

Obaveštenje
Pozivamo sve sportske klubove sa teritorije Vrnjačke Banje koji se ne nalaze u odeljku "Sportski klubovi" da nam dostave informacije o klubu.

Idi na vrh