3x3 Serbia karavan danas je bio na lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Turnir je održan u izuzetno lepom ambijentu Sportskog centra Vrnjačka Banja, na popularnom terenu malih sportova "Kocka", u neposrednoj blizini centra grada. Učešće na turniru uzelo je 20 ekipa iz cele Srbije.

Bolja od ostalih bila je ekipa 3x3 Kragujevac koja je u dva dana osvoijla dva turnira (3x3 Svilajnac i 3x3 Vrnjačka Banja), drugoplasirana je bila ekipa No name 3x3, dok je treće mesto zauzela ekipa 3x3 Tetralogija.

 

Druga sezona Kampa vodenih sportova "Number One" na našem Olimpijskom bazenu u Vrnjačkoj Banji od 7. jula do 2. avgusta 2018. godine!

Dobro nam došli!

 

U neizvesnom finalu Igara na vodi Vrnjačka Banja 2018 izmedju ekipa Veseli Burići, Mali Veliki Delfini i Prvomajci, pobedu je ponela ekipa Prvomajci iz Vrnjačke Banje u sastavu:

1. Irena Joković
2. Nikolina Cvetković
3. Natalija Nešić
4. Stefan Berber
5. Lazar Petrović
6. Luka Topalović - kapiten
7. Filip Mitrović i
8. Đorđe Petrović

Čestitamo pobedničkoj ekipi i zahvaljujemo se ovom prilikom i publici, koja je zajedno sa nama uživala u neizvesnoj završnici takmičenja!

 

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije

Svečana dodela sertifikata trećoj grupi gostiju iz Indije održana je u prelepom ambijentu "Solaris" Resorta u Vrnjačkoj Banji. Deci koja su trenirala fudbal i tenis uručeni su pokloni i sertifikati od stane Predsednik opštine g. Bobana Đurovića. Svečanosti su prisustvovali i delegacija iz Indije sa njihovim trenerima. Gosti iz indije su zadovoljni gostoprimstvom i stručnim radom trenera, tako da su očekivanja ispunjena na obostrano zadovoljstvo. Nadamo se da ćemo do godine nastaviti uspešnu saradnju sa još većim brojem gostiju iz Indije!

 

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije na pripremama u našoj Hali sportova!

Dobro nam došli!

 

Turnir 3x3 u basketu

Turnir 3x3 u basketu, koji se odrzava po prvi put u Vrnjačkoj Banji 15. i 16. jula pod pokroviteljstvom Opštine Vrnjačka Banja i Ustanove Sportski centar Vrnjačka Banja.

 

Treća grupa gostiju iz Indije u Vrnjačkoj Banji

Stigla je treća grupa gostiju iz Indije, koji će biti smešteni u Solaris resortu!

Dečaci uzrasta od 10 do 16 godina će trenirati iste sportove kao i prethodna grupa i imaće prilike da usavrše svoje veštine! Nastavljamo usprešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo!

Želimo im ugodan boravak u našem prelepom mestu. Dobro nam došli!

 

4. Međunarodni rukometni kamp Ratko Nikolić

4. Međunarodni rukometni kamp "Ratko Nikolić" u našoj Hali sporova, koji će trajati od 29. juna do 20. jula 2018. godine.

Dobro nam došli!

 

Igre na vodi Vrnjačka Banja 2018

Od 13. Do 15. jula na Olimpijskom bazenu u Vrnjačkoj Banji održaće se IGRE NA VODI!

Ekipe sadrže po 8 članova: 3 devojke, 4 muškarca i kapiten ekipe.

Prijava ekipa u prostorijama Ustanove "Sportski Centar" Vrnjačka Banja na stadionu malih sportova "Kocka" svakog radnog dana od 07:30 do 15:30 časova. Kontakt telefon: 0641570204

PRVA NAGRADA 10.000 DINARA

Pozivamo sve goste našeg mesta i sugrađane da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju!

Dobro nam došli!

 

Letnji kamp košarkaškog kluba IBC iz Beograda

Nastavljamo uspešnu višegodišnju saradnju!

Dobro nam došli!

 

Opština Vrnjačka BanjaOpština Vrnjačka Banja
Za više informacija o lokalnoj samoupravi posetite sajt Opštine Vrnjačka Banja.

Turistička organuzacija opštine Vrnjačka BanjaTuristička organizacija
Posetite sajt Turističke organizacije i saznajte više o turističkoj ponudi Vrnjačke Banje.

Obaveštenje
Pozivamo sve sportske klubove sa teritorije Vrnjačke Banje koji se ne nalaze u odeljku "Sportski klubovi" da nam dostave informacije o klubu.

Idi na vrh