"Zmajevi" sleteli u Vrnjačku Banju 2020

FK Voždovac  otpočeo je pripreme za novu sezonu u Vrnjačkoj Banji.

"Kada smo stigli u Vrnjačku Banju pozitivno smo se iznenadili uslovima koje smo zatekli. Mislim da ćemo tokom ovih priprema imati zaista sve preduslove da se sjajno spremimo. U sobi sam sa Milošem Stojčevim, to moram da napomenem da se cimer ne naljuti ako bude sutradan čitao moj dnevnik. Mala bojazan je bilo stanje terena, ali i ta dilema bila je uskoro otklonjena.Nakon smeštanja u sobe, čekao nas je ručak zatim i kratak odmor nakon kojeg je bio zakazan trening koji je trebao da počne u 18 časova. Teren koji se nalazi nedaleko od našeg smeštaja je neočekivano – fenomenalan. Teren sa prirodnom travom, koji je u sjajnom stanju i na kojem će zaista biti milina raditi. Odličan je i naš „veštak“ na Krovu, ali prirodna trava je ipak prirodna trava.

Trening je protekao u sjajnoj atmosferi, i zaista je rad bio na visokom nivou, iako je to bio trening privikavanja na novu podlogu i relaksa nakon dugog putovanja. Nema sumnje da ćemo u narednim danima raditi još jače, i to počevši od sutradan kada nas očekuju dva treninga.

Zaista moram još jednom da napomenem da su uslovi u Vrnjačkoj Banji odlični, i to zaista nisam očekivao. Možda ova prinudna situacija pokaže i našim klubovima da se mogu jednako dobro spremati i u našoj zemlji kao i u Sloveniji u koju većina putuje. Trebamo se malo posvetiti i našoj zemlji, više istražiti, i na kraju više ceniti sve ono što ona može da ponudi.Nakon večere prošetao sam centrom Vrnjačke Banje sa momcima. Ovde nisam bio zaista dugo, još od eskurzije pre 15 godina, i vidim da se ovaj gradić rapidno razvija i koristi svoje turističke kapacitete, što mi je jako drago. I drago mi je što ćemo u njemu provesti više vremena." - kapiten FK Voždovac, Nemanja Nikolić. Počevši od 07.07.2020. godine na portalu @_hotsport svakoga dana pratite dešavanja u taboru Zmajeva tokom priprema u Vrnjačkoj Banji iz ugla kapitena Nikolića!

Pogledajte utiske trenera Damjanovića nakon prvog odrađenog treninga u Vrnjačkoj Banji.


Štampa   El. pošta