Selektori i reprezentativke Srbije u fudbalu u selekcijama do 17 i 19 godina gosti predstavnika lokalne samouprave

Selektori i reprezentativke Srbije u fudbalu u selekcijama do 17 i 19 godina, koje se pripremaju u Vrnjačkoj Banji za predstojeća takmičenja, 09. jula, bili su gosti predstavnika lokalne samouprave. Uspeh u kvalifikacijama za evropsko prvenstvo u septembru su im poželeli predsednik SO Ivan Radović, član Opštinskog veća za sport Dušan Stevanović i direktor Sportskog centra Dušan Radović.

Reči zahvalnosti domaćinima, uputila je selektorka ženske fudbalske reperezentacije do 19 godina Lidija Stojkanović, koja je pohvalila i osoblje hotela „Solaris“ na pažnji, gostoljubljivosti i smeštaju ali i ljude koji održavaju teren na kome treniraju. Posebnu zahvalnost uputila je Vladimiru Prši Jovanoviću i selektoru A reprezentacije Predragu Grozdanoviću koji su najzaslužniji za njihov dolazak u Vrnjačku Banju.

Selektor A ženske fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Grozdanović, koji je i najzaslužniji za boravak i pripreme mladih reprezentativki u Vrnjačkoj Banji, rekao je da je njegova ideja, da baza ženskog fudbala bude u Vrnjačkoj Banji koja bi trebalo da postane ozbiljan centar za ovakve vrste priprema.

Predsednik SO Ivan Radović je uz srdačan osmeh rekao da se iz Vrnjačke Banje odlazi po uspeh. Na kraju susreta, domaćini su najavili izgradnju još dva fudbalska terena. Dušan Stevanović, član Opštinskog veća zadužen za sport, najavio je da će uz terene biti obezbeđeni i prateći sadržaji.


Štampa   El. pošta