Sportska hala "Vlade Divac"

Sportska hala

Sportska hala u Vrnjačkoj Banji nalazi se u neposrednoj blizini autobuske stanice. Svečano je otvorena u maju 2008. godine i predstavlja najnoviji sportski objekat u Vrnjačkoj Banji koji za cilj ima upotpunjavanje turističke i sportske ponudu ove destinacije i otvaranje vrata Vrnjačke Banje prema sportskom turizmu. Od februara 2009. godine ova hala nosi ime našeg proslavljenog košarkaša "Vlade Divac".

Hala predstavlja multifunkcionalni objekat pogodan za organizovanje sportskih manifestacija, utakmica, priprema, treninga i kampova, kao i različitih kulturno zabavnih događaja. Sastoji se iz velike sale površine 1400 m2, male sale za borilačke sportove, teretane, ambulante, kao i četiri velike i četiri male svlačionice, svlačionica za sudije i delegate. Celokupna sportska oprema je profesionalna "Schelde" oprema, a hala poseduje i "Donic" stonotenisku opremu. Kapacitet hale je 1300 sedećih mesta. Pored ovoga u hali se nalazi muzej Vlade Divca i bife za osveženje posetilaca.

Sportska hala "Vlade Divac" je bila domaćin velikog broja sportskih i kulturno zabavnih manifestacija koje su bile propraćene direktnim TV prenosima.

Specijalizovana trening sala "Vrnjci"

Specijalizovana trening sala "Vrnjci"

Specijalizovana trening sala "Vrnjci", u završnoj fazi izrade, koja se nalazi na ulazu u Vrnjačku Banju. Trenažni centar Rukometnog saveza Srbije sa jedinstvenom GERFLOR podlogom, koja je pogodna i za futsal.

Specijalizovana trening sala "Piskavac"

Specijalizovana trening sala "Piskavac"

Specijalizovana trening sala "Piskavac" za odbojku i košarku, koja se nalazi u blizini Sportsko-rekreativnog centra "Raj" u kojoj smo već imali prilike da ugostimo kadete košarkaškog kluba "Hapuel" Jerusalim.