Specijalizovana trening sala "Piskavac"

Specijalizovana trening sala "Piskavac"

Specijalizovana trening sala "Piskavac" za odbojku i košarku, koja se nalazi u blizini naselja Raj.

Sportska hala "Vrnjačka Banja"

Sportska hala

Sportska hala u Vrnjačkoj Banji nalazi se u neposrednoj blizini autobuske stanice. Svečano je otvorena u maju 2008. godine i predstavlja najnoviji sportski objekat u Vrnjačkoj Banji koji za cilj ima upotpunjavanje turističke i sportske ponudu ove destinacije i otvaranje vrata Vrnjačke Banje prema sportskom turizmu.

Hala predstavlja multifunkcionalni objekat pogodan za organizovanje sportskih manifestacija, utakmica, priprema, treninga i kampova, kao i različitih kulturno zabavnih događaja. Sastoji se iz velike sale površine 1400 m2, male sale za borilačke sportove, teretane, ambulante, kao i četiri velike i četiri male svlačionice, svlačionica za sudije i delegate. Celokupna sportska oprema je profesionalna "Schelde" oprema, a hala poseduje i "Donic" stonotenisku opremu. Kapacitet hale je 1300 sedećih mesta. Pored ovoga u hali se nalazi muzej Vlade Divca i bife za osveženje posetilaca.

Sportska hala "Vrnjačka Banja" je bila domaćin velikog broja sportskih i kulturno zabavnih manifestacija koje su bile propraćene direktnim TV prenosima.

Specijalizovana trening sala "Vrnjci"

Specijalizovana trening sala "Vrnjci"

Specijalizovana trening sala "Vrnjci", u završnoj fazi izrade, koja se nalazi na ulazu u Vrnjačku Banju. Trenažni centar Rukometnog saveza Srbije sa jedinstvenom GERFLOR podlogom, koja je pogodna i za futsal.